Свако 16. марта сам одлучује, свачији глас вреди много

- A +
Председник Демократске странке Драган Ђилас (ФоНет, архива)Београд, 13. марта 2014.

Сваки човек у Србији сам доноси одлуку о томе колико вреди, колико вреди његов глас, а ја вам кажем да свако вреди и сваки глас вреди јако много, поручио је грађанима Србије уочи избора 16. марта председник Демократске странке Драган Ђилас.

Очекујем да на изборима гласају они којима ми не обећавамо, него нудимо другачију државу, државу која није партија, а државна предузећа нису партијска, него права, са менаџментом, платом, бонусима за менаџере и запослене, рекао је Ђилас у изјави ФоНету.

Председник ДС очекује да грађани гласају за оне који схватају да се земља покреће тако што се улаже у економију, у привреду, прехрамбену индустрију, сировинску базу.

Када извозимо железницом, па и фабрике вагона, које данас немају шта да раде, добијају посао, да покренемо циклус, да људи раде и за то добијају нормалну плату, објаснио је Ђилас.

Желимо да уложимо у образовање, да направимо факултетске центре, да дамо деци, студентима стипендије да студирају и мењају слику тих градова својом позитивношћу и енергијом, да се јави нада и да заиста од ове земље у наредних неколико година имамо људе који су све преживели, направимо најјачу економску силу, рекао је лидер ДС.

Када то урадимо, онда ћемо заиста почети да живимо боље и моћи да се изборимо са свим оним аномалијама које сваки дан срећемо свуда око нас, рекао је Драган Ђилас.

(Извор: ФоНет)

Друштвене мреже

Импресум

Званична интернет презентација листе
"Са Демократском странком за демократску Србију"
www.izbori2014.ds.org.rs

Контакт

Изборни штаб
Крунска 69, 11000 Београд, Србија
Тел. +381 (0)11 3443-003
Факс +381 (0)11 2444-864
info@ds.org.rs
www.izbori2014.ds.org.rs